I Seminari CRAE-UAB
Cicle “Recerca sènior”

El Centre de Recerca en Arts Escèniques de la Universitat Autònoma de Barcelona (CRAE-UAB) convida els seus investigadors sèniors a fer conèixer de viva veu la recerca que han dut a terme en la seva dilatada trajectòria i a exposar les línies que queden encara per cobrir en els àmbits que han treballat.

Cartell en PDF

El cicle de conferències “Recerca sènior” pretén, doncs, realçar la investigació duta a terme pel membres amb més experiència del CRAE-UAB i proposar als investigadors teatrals vies inèdites per recórrer.

Lloc: Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats
Hora de les sessions: 12.00 h
Durada: 1 hora

Les sessions es retransmetran en directe i es gravaran i publicaran a la pàgina web del CRAE-UAB.

Calendari

Curs 2023-2024

Jaume Comas – 6 d’octubre de 2023: enllaç a la sessió en directe (TEAMS): https://bit.ly/recerca-senior-comas
David George – 1 de desembre de 2023: enllaç a la sessió en directe (TEAMS): https://bit.ly/recerca-senior-george
Manuel Molins – 23 de febrer de 2024: enllaç a la sessió en directe (TEAMS): https://bit.ly/recerca-senior-molins
Antoni Ramon – 5 d’abril de 2024: enllaç a la sessió en directe (TEAMS): https://bit.ly/recerca-senior-ramon

Els investigadors

Jaume Comas
Actor, és doctor en història per la UB. Ha centrat la seva recerca en la història del teatre català de la Renaixença a les avantguardes, amb una atenció especial en les representacions de començament del segle XX i en les discontinuïtats històriques de l’escena barcelonina, els públics, les teories, els gèneres dramàtics i els professionals.

David George
Catedràtic emèrit de la Universitat de Swansea, País de Gal·les, des de la jubilació el 2012. Les seves principals línies d’investigació són la incidència de la commedia dell’arte als teatres català i castellà als segles XX i XXI, i el teatre de Sergi Belbel. Actualment, tradueix a l’anglès algunes obres de teatre catalanes contemporànies.

Manuel Molins
Dramaturg, assagista i director d’escena. Va ser professor de Dramatúrgia a l’ESADV. Ha estrenat més de cinquanta obres i n’ha publicat cinquanta-tres. Ha estat traduït al francès, l’anglès, l’italià i l’eslovè. Ha rebut més de trenta premis. La Fundació Alfons el Magnànim ha publicat el seu Teatre complet i prepara l’edició dels seus assajos.

Antoni Ramon
Professor de Teoria de l’arquitectura, és doctor arquitecte (1989). Ha estat profesor del MUET. Va redactar el Pla Especial de Protecció i Millora dels Teatres de Barcelona (1991). Entre 1992 i 2020, va coordinar diversos projectes d’investigació. Forma part de l’Observatori de Espais Escènics – Teatres en Risc.

Organització

Coordinació: Francesc Foguet i Boreu
Organizació: Centre de Recerca en Arts Escèniques de la UAB i Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats de la UAB