Màster Oficial Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes (MOIELLC)

moiellc

El màster Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes és un màster interuniversitari (UAB i UB) que proporciona una formació especialitzada i al mateix temps aplicada. Està estructurada en dues especialitats: lingüística catalana i literatura catalana. El màster Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes va adreçat a les persones que volen fer el doctorat, als estudiants que busquen una formació complementària d’accés al mercat laboral i als professionals que volen ampliar els seus coneixements sobre aquest camp.

Pàgina web

 

Màster oficial interuniversitari en Ciència Cognitiva i Llenguatge (CCiL)

ccil

El màster en Ciència Cognitiva i Llenguatge forma part del postgrau Ciència Cognitiva i Llenguatge (CCiL) (màster i doctorat). És un programa interuniversitari i interdisciplinari que respon a la necessitat de superar les barreres acadèmiques actualment existents entre els diversos àmbits de la Ciència Cognitiva. El programa se centra especialment en la percepció i adquisició del llenguatge, el processament sintàctic i semàntic de la parla, la relació entre semàntica i cognició, l’estructura lògica del llenguatge i els fonaments epistèmics i conceptuals del seu estudi, l’anàlisi computacional del llenguatge i en la relació entre els diferents àmbits de la Ciència Cognitiva.

Pàgina web

 

Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET)

muet

El màster oficial interuniversitari d’Estudis Teatrals (MUET), coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona, és una titulació reconeguda en tots els països de la Unió Europea. El MUET està organitzat amb la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (UPF) i l’Institut del Teatre de Barcelona, a més de comptar amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Pàgina web