LES JORNADES DE PORTES OBERTES DE LA UAB SERAN ELS PROPERS DIES 8, 9 I 10 DE FEBRER

Durant tres dies, el campus de la UAB obre les portes als futurs estudiants. Els dies 8 i 9 de febrer les sessions seran presencials i el dia 10 en línia.

A cada facultat, podràs escoltar de primera mà l’oferta formativa que tenim a la UAB i parlar amb professorat dels graus que impartim a tots els centres del campus, incloent els dels centres adscrits. També hi haurà alumnes que participen en les xerrades per explicar la seva experiència universitària.

Els dies presencials, a més, pots fer una passejada pel campus i descobrir els serveis que oferim com la Vila Universitària, les biblioteques, les cafeteries i el Servei d’Activitat Física.

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes, és imprescindible fer una inscripció individual prèvia de totes les persones que vulguin venir, per tal de poder dimensionar els aforaments dels espais de cada xerrada, i mantenir-vos al dia de totes les novetats.

Durant el 2022 es van superar les expectatives i vam aconseguir números rècord, amb més de 24.000 inscripcions. Els aforaments són limitats i, si hi estàs interessat/da, et recomanem que t’inscriguis aviat.

Si ets professor/a de secundària, també pots inscriure’t a la xerrada de presentació al professorat de les novetats per al curs 23-24 que farem cada un dels dies a les 10h, els dies 8 i 9 de febrer a la Sala d’actes del Rectorat, i el dia 10 online.

També pots consultar el web Visita la UAB per veure totes les activitats que t’oferim per conèixer l’oferta formativa i de serveis de la UAB.

Tens dubtes? Escriu-nos a promocio.portes.obertes@uab.cat

Els horaris de la presentació del Grau en Filologia Catalana són aquests:

Dimecres 8 de febrer (presencial): 10h
Dijous 9 de febrer (presencial): 12h
Divendres 10 de febrer (en línia): 12h i 16h
En aquest enllaç teniu totes les presentacions de la Facultat de Filologia i Lletres:

Oferta de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres