Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Pàgina web del curs i inscripcions  | Programa en PDF

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el XIVè Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà a Morella entre el 20 i el 22 d’octubre de 2023, i que compta amb la col·laboració del Postgrau en Ensenyament de Català per a persones adultes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

El curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger contribueix a la formació dels futurs docents de català a universitats de l’exterior. Durant tres dies, els participants treballen el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula de la mà de destacats professors de les universitats de la Xarxa Vives, en un entorn privilegiat com és el municipi de Morella.

Aquest curs d’introducció s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions que no tinguen o compten amb poca formació i experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua com a idioma estranger.

S’ofereixen 40 places.

El preu del curs és de 170 €. La inscripció inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de mitja pensió i el transport en autocar Vinaròs/ Morella i Morella/Vinaròs.