Una formació interdisciplinària en tres dels àmbits propis de la Ciència Cognitiva: psicologia, lingüística i filosofia

CCiL és un programa de postgrau (màster i doctorat) interuniversitari i interdisciplinari en Ciència Cognitiva que respon a la necessitat de superar les barreres acadèmiques actualment existents entre els diversos àmbits de la Ciència Cognitiva.

ccil

El programa es centra especialment en la percepció i adquisició del llenguatge, el processament sintàctic i semàntic de la parla, la relació entre semàntica i cognició, l’estructura lògica del llenguatge i els fonaments epistèmics i conceptuals del seu estudi, l’anàlisi computacional del llenguatge i en la relació entre els diferents àmbits de la Ciència Cognitiva.

CCiL ofereix una formació interdisciplinària en tres dels àmbits propis de la Ciència Cognitiva: psicologia, lingüística i filosofia. El programa de Màster consta d’un mòdul comú de matèries bàsiques i un altre mòdul d’especialitat constituït exclusivament per matèries d’un dels tres àmbits.

El Màster CCiL pretén capacitar l’alumne per poder dur a terme una tasca investigadora que es pot prolongar amb l’accés al programa de doctorat i que culmina amb la redacció d’una tesi doctoral.

Tant el programa de Màster com el de doctorat compten, en les tres especialitats, amb els millors professors i investigadors de les universitats en les que s’imparteix, així com també amb la participació continuada de destacats especialistes internacionals que acudeixen com a professors invitats.

Tot això fa de CCiL un programa de postgrau que ofereix una formació científica de qualitat homologable als millors programes de postgrau europeus, destacant especialment en l’àmbit dels estudis interdisciplinaris de Ciència Cognitiva.

Per cursar el programa de màster és necessari un bon nivell de comprensió de l’anglès parlat i escrit.

Més informació:

Pàgina web del Màster a la UAB

Pàgina web del Màster

Calendari, horaris i guies docent per al curs 2016-2017