“Els Marges”, la revista que va contribuir a fundar i que va codirigir durant molts anys en Jordi Castellanos, va publicar l’any passat un número monogràfic d’homenatge amb motiu del seu traspàs.

El número consisteix en una antologia d’alguns dels seus estudis, edicions i escrits,  a cura de Jordi Marrugat, l’actual redactor en cap de la revista. El volum també conté la bibliografia completa de Castellanos.

elsmarges_extraordinari_castellanosEl recull ha estat possible gràcies a les vostres adhesions i al vostre suport econòmic, però tractant-se d’un número especial ens hem trobat amb problemes d’emmagatzematge, distribució i difusió, és per això que us fem saber que, en el cas que encara no el tingueu o sabeu d’algú a qui pugui interessar-li, podeu adquirir-lo directament a través nostre pel mòdic preu de 25€.

Tenim la parada oberta al Servei d’Informació Bibliogràfica (TRACES) de la Facultat de Lletres (despatx B9-116) cada matí de 10.00 a 12.00 fins al 31 de juliol (pregunteu per la Cristina Riera), o bé podeu escriure la Núria Santamaria (nuria.santamaria@uab.cat) per fer-ne l’adquisició.

Ara que “Els Marges” acaba de fer els quaranta anys de vida, aprofitem també l’avinentesa per agrair-vos la vostra fidelitat, que és la que ens sosté, i pregar-vos que continueu fent-nos confiança renovant les subscripcions, altrament ho tenim molt pelut per resistir: http://www.elsmarges.cat/page41.html.