53ena edició dels Premis Octubre

Edicions Tres i Quatre convoca la 53ena edició dels Premis Octubre amb l’objectiu de reafirmar la seua aposta per uns guardons literaris que, des del passat 1972, sempre han estat un revulsiu des del camp de les lletres.

Bases de la convocatòria

De la mateixa manera que en les darreres edicions, es convoquen quatre premis diferents. Concretament, les persones interessades podran optar al Premi Joan Fuster d’Assaig, el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia, el Premi Andròmina de Narrativa i el Premi Pere Capellà de Teatre. El termini per enviar obres queda obert fins al 6 de setembre. Posteriorment, els guanyadors seran escollits pels respectius jurats el divendres 25 d’octubre i el dissabte 26 d’octubre es faran els actes d’entrega a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Aquest any els membres de cada jurat són Margarida Castellano, Francesc Montero i Pere Antoni Pons (Premi Joan Fuster d’Assaig); Àngels Gregori, Roger Mas i Irene Mira (Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia), Ferran Garcia-Oliver, Jordi Marrugat i Anna Punsoda (Premi Andròmina de Narrativa) i Francesc Foguet, Clàudia Serra i Aina Tur (Premi Pere Capellà de Teatre).