.....Títols propis de la UAB en matèria de Correcció i Assessorament Lingüístic

 

 

 

Opinions d'exalumnes

Mireia Solé, exalumna de la 9a edició del PCQL

“He tingut molta sort d'haver tingut professors tan bons i n'he après moltíssim. Ho teniu molt ben muntat. Segur que cada any hi haurà cua per a la inscripció d'aquest postgrau.”

Estela Morón, exalumna de la 9a edició de PCQL

“Crec que el postgrau en conjunt té molta qualitat i se n'aprèn molt.”

Josep M. Basart, exalumne de la 8a edició del PCQL

“L'organització és bona; el professorat, també; he après força i m'han sorgit molts dubtes que m'obligaran a revisar allò que em pensava que ja coneixia. Us felicito, doncs, i us agraeixo l'acollida i la formació que m'heu donat.”

Mar Castellví, exalumna de la 1a edició de PALMA SBT

“Considero que haver fet el postgrau és el pas més estratègic que he fet en la meva "carrera" estudiantil i tendint a professional. En vam aprendre molt, ens ho vam passar de conya i ens ha servit a tots per aconseguir feines millors. Ho teniu molt ben muntat...”

Eva Carnicer, exalumna de la 1a edició de PALMA IL

"Em sembla molt interessant tenir a la disposició una persona per resoldre dubtes del món laboral."

Lídia Ponsatí, exalumna de la 1a edició de PALMA SCAV

"M'ha agradat el fet de veure tot el que es pot corregir dins d'una televisió: informatius, programes d'entreteniment, de ficció,etc. No n'he trobat cap, d'aspecte desmotivador."

Anna Fernández, exalumna de la 2a edició de PALMA CTE

"És engrescador que la teoria i la pràctica no es facin per separat, que els exemples que ha triat la professora recullin un ventall tan ampli de possibilitats que li permetin de fer un repàs tan exhaustiu de la teoria sense que es faci feixuc."

Marta Martí, exalumna de la 2a edició de PALMA DG

"Els exercicis estaven molt bé. Ens familiaritzàvem amb les eines i, a més, amb la correcció teníem pautes per saber què fer si la bibliografia es contradiu."

Núria Planas, exalumna de la 2a edició de PALMA RTE

"És engrescador el dinamisme de les sessions i l'aplicació pràctica dels coneixements."

Raquel Muniente, exalumna de la 2a edició de PALMA RTF

"El temari em va semblar molt interessant i adient, i la distribució de les activitats estava molt ben planificada: primer una part de teoria i després un guió per corregir que comentàvem amb els companys i després ho posàvem tot en comú. M'hauria agradat poder fer més sessions d'aquesta assignatura."

Toni Bassaganyas, exalumne de la 2a edició de PALMA i alumne de la 8a edició de PCQL RTI

"Crec que amb aquesta assignatura ens hem començat a crear una idea de quines són les rutines professionals de la feina que farem algun dia. Em sembla molt adequat que fos un professional el que impartís les sessions i que poguéssim treballar amb materials reals."

Judit Ballana, exalumna de la 2a edició de PALMA TAV

"Totes les classes han estat molt ben treballades. A la Mercè li agrada la seva feina i es nota. També domina molt la matèria i engresca la gent. L'elecció de la professora és encertada."

Carme Ferrer, alumna de la 3a edició de PALMA Term

"El treball que ens ha proposat el professor de l'assignatura. L'assignatura m'ha agradat molt i la majoria de coses han estat per a mi, doncs, engrescadores. Però el treball m'ha motivat i m'està motivant molt! El trobo molt ben trobat i crec que pots aplicar allò que ens han ensenyat i aprendre'n molt!"

Maria Gayà, alumna de la 3a edició de PALMA LE

"En aquesta assignatura s'ha fomentat l'esperit crític que ens ha de caracteritzar com a assessors. Ens ha facilitat les eines amb les quals ens hem d'encarar amb els manuals d'estil. Aquesta assignatura ens ha donat una visió més real dels manuals d'estil, que des de fora sembla que són com la bíblia. Hem pogut veure que en la pràctica els manuals d'estil tenen més aviat un paper secundari."

Imma Prat, exalumna de la 1a edició de PALMA

"Sens dubte aquest postgrau és la demostració que cal reciclar-se constantment."

Enquestes de valoració

Enquesta de valoració 3a edició (2002-2003)

 

 Títols propis de la UAB en matèria de Correcció i Assessorament Lingüístic | Disseny web: Linguaweb UAB