.....Títols propis de la UAB en matèria de Correcció i Assessorament Lingüístic

 

 

 

Àlbum audiovisual

ACTE D'INAUGURACIÓ DEL CURS 2009-2010

El dia 13 d'octubre de 2009, a l'aula 2 de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB, es va inaugurar oficialment el curs 2009-2010 dels nostres estudis. Enguany celebrem la 4a edició del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic (MCAL), la 5a edició del Postgrau d'Assesorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (PALMA), i la 10a edició del Postgrau de Correcció i de Qualitat Lingüística (PCQL). En aquesta ocasió vam tenir el privilegi d'estar acompanyats pel Dr. Joan Solà, catedràtic de Llengua Catalana, vicepresident de l'Institut d'Estudis Catalans i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2009.

 

ACTE DE CLOENDA DEL CURS 2008-2009

El dia 9 de juny de 2009, a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, es va celebrar l'acte de cloenda del curs 2008-2009 de la 4a edició del Postgrau d'Assesorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (PALMA), de la 9a edició del Postgrau de Correcció i de Qualitat Lingüística (PCQL) i de la 3a del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic (MCAL): "La crosta lingüística: conversa amb Josep Cuní".

 

CURS "APROXIMACIÓ ALS MITJANS COMARCALS" (PALMA)

Les alumnes Georgina Cabanes i Montse Nualart, del Postgrau d'Assessorament en els Mitjans Audiovisuals, van assistir durant la primera setmana del mes de març al curs "Aproximació als mitjans comarcals", organitzat pel Departament de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. La primera destinació va ser Lleida, on van visitar les instal·lacions del Grup Segre. Però la ruta les va dur també a Manresa, amb l'aproximació al diari Regió 7; a Vic, on, a més de la Universitat, van conèixer les seus de la publicació El 9 Nou i El 9 TV; a Girona, on van entrar en contacte amb professionals de l'Agència Catalana de Notícies i del diari El Punt, a part de fer turisme i visitar els indrets més emblemàtics de la ciutat, i van acabar el viatge a Perpinyà, on van entrar en contacte amb la realitat social i de la premsa catalana a la Catalunya Nord. La valoració satisfactòria de les alumnes i el fet que opinin que és del tot necessària i recomanable la tasca conjunta entre professionals de la comunicació i professionals de la llengua, ens anima a repetir l'experiència en les properes edicions. Les despeses de viatge i allotjament van a càrrec del Postgrau.SESSIÓ INAUGURAL DEL CURS 2008-2009 (MCAL)

El dia 14 d'octubre es va celebrar, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, la sessió inaugural del curs 2008-2009 del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic. Manuel Pérez Saldanya va pronunciar la conferència: "La gramàtica de l'Institut: una presentació dels treballs en curs".


CRISTINA XIQUÉS GUANYA EL VIATGE A L'ALGUER

Cristina Xiqués, exalumna del Postgrau d'Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals, va ser la guanyadora del viatge a l'Alguer. El sorteig va tenir lloc durant la cloenda dels estudis en matèria de correcció i assessorament lingüístic: 8a edició del Postgrau de Correcció i de Qualitat Lingüística; 3a edició del Postgrau d'Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals; 2a edició del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic. L'afortunada va visitar l'Alguer a l'agost. SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE L'IEC I LA UAB

El dia 16 de juny de 2008 el president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, i la delegada del rector per a Formació Continuada de l’Escola de Postgrau de Universitat Autònoma de Barcelona, María Teresa Paramio, van signar un conveni de col·laboració entre la màxima autoritat acadèmica i els títols propis de la UAB en matèria de correcció i assessorament lingüístic.
El president de l’Institut d’Estudis Catalans i la delegada del rector per a Formació Continuada de l’Escola de Postgrau signen el conveni.

ACTE DE CLOENDA DEL CURS 2007-2008

El dia 19 de juny de 2008, a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB es va celebrar l'acte de cloenda del curs 2007-2008 del Postgrau d'Assesorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (PALMA), del Postgrau de Correcció i de Qualitat Lingüística (PCQL) i del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic (MCAL): "Llengua i periodisme: una conversa amb Pilar Rahola".
ESTUDIANTS DEL PCQL

Alumnes del
Postgrau de Correcció i de Qualitat Lingüística
a l'estudi de ràdio.

ACTE DE CLOENDA DEL CURS 2006-2007 (PALMA)

El 19 de juny de 2007 es va celebrar a la Sala de juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació
de la UAB l'acte de cloenda del curs 2006-2007 del Postgrau d'Assessorament Lingüísitic en els Mitjans Audiovisuals: "Parlem del temps: una conversa amb Mònica López". L'acte va ser presentat per David Paloma, director acadèmic del Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic.
 

`

 

 Títols propis de la UAB en matèria de Correcció i Assessorament Lingüístic | Disseny web: Linguaweb UAB