HOME ABADIA MONTSERRAT
       


S'han trobat 4 resultats de la recerca
    Crònica de la vida d’Agustí Bartra
Anna Murià
Biblioteca Anna Murià
Isbn: 978-84-8415-641-3
2004 - 320 pàg.
Preu: 16 €
Biografies i Memòries
 
 
Resum:
En aquest llibre, Anna Murià ens presenta amb profunditat la vida del poeta, l’anhel expressiu que la impulsava, i reflecteix aquella part de la seva pròpia vida al costat de qui va ser el seu company durant més de quatre dècades. També ens dóna testimoni de l’experiència d’alguns dels presoners als camps de concentració de França que van conviure amb Bartra, els avatars compartits amb altres catalans exiliats en terres americanes, la vida familiar amb els fills, la joia del retorn a Catalunya i tot el dolor del destí inexorable.


    El llibre d'Eli
Anna Murià
Biblioteca Anna Murià
Isbn: 978-84-8415-865-3
2006 - 186 pàg.
Preu: 13 €
Literatura
 
 
Resum:
Tal com explica Pere Calders al pròleg, l’Anna Murià, quan ens explica vides —imaginades i reals— sempre hi intercala contes i poesia, i un pensament serè, reflexiu, impregnat de tendresa i de comprensió humana. Els personatges d’aquest llibre no s’han comportat tal com els presenta Anna Murià, però hauria pogut ésser, i l’autora s’ha lliurat a l’exercici apassionat de modificar episodis i conductes per tal de fer-los coherents amb unes veritats que perseguim sempre i que rarament trobem.


    La peixera
Anna Murià
Biblioteca Anna Murià
Isbn: 978-84-8415-686-4
2005 - 184 pàg.
Preu: 12 €
Literatura
 
 
Resum:
L’any 1938 Anna Murià publicava La peixera, la novel·la amb la qual iniciava pràcticament la seva trajectòria literària i que fins ara ha restat pràcticament desconeguda. Allò que atreu d’aquest llibre és la vitalitat amb la qual Anna Murià reflecteix les seves vivències reals en una tètrica empresa barcelonina i expressa el seu rebuig de les expectatives existencials que la societat catalana de principi de segle oferia al seu jovent: «una existència mancada d’horitzons, mediocre, decrèpita, estàtica i buida».


    Reflexions de la vellesa
Anna Murià
Biblioteca Anna Murià
Isbn: 978-84-8415-476-1
2003 - 488 pàg.
Preu: 18 €
Literatura
 
 
Resum:
Aquest volum presenta les dues últimes produccions literàries d’Anna Murià, Reflexions de la vellesa i vet aquí la bellesa de la vellesa, fruit de dos diferents estats intel·lectuals que convivien dins l’autora: un que li feia escriure sota el signe del dubte per orientar-se existencialment, per trobar un sentit al seu destí com a ésser humà, i un altre que l’abocava a adreçar-se al proïsme, sense nom ni rostre concret, amb qui compartia la condició humana, per oferir la seva experiència amb veu ferma i fraternal.presentació novetats catàleg revistes infantil contacte links ofertes noticies