Formació

Formación | Teaching

Màster en “Ciència Cognitiva i Llenguatge”

 

Index
Objectius
Com matricular-s’hi
Assumptes pràctics

Programa

 

El programa consta de 60 crèdits, 20 dels quals corresponen a la tesi de Màster i 40 a les assignatures, de 5 crèdits cadascuna. El programa està dissenyat per completar-se en un curs acadèmic. (Si l’estudiant sol·licita una beca de l’Estat o de la Generalitat, la duració de la beca per al programa de Màster serà només d’un curs acadèmic. Per a més informació sobre beques, aneu a Assumptes pràctics).

Es recomana que consulteu la guia de l’estudiant a http://www.ub.edu/ccil/?q=ca/content/guia-de-lestudiant, que conté informació específica sobre cada curs a http://www.ub.edu/ccil/?q=ca/content/cursos-i-horaris-2014-2015.

Els estudiants que encara no s’hagin llicenciat en Lingüística, Filosofia, Psicologia o Ciència Cognitiva, però que desitgin inscriure’s al programa de Màster “Ciència Cognitiva i Llenguatge” hauran de matricular-se a unes assignatures addicionals (60 crèdits extra i 120 crèdits en total). En aquests casos, el programa de Màster dura 2 anys. Les normes de sol·licitud i els requisits generals d’admissió per als estudiants que no s’hagin llicenciat en Lingüística/Filosofia/Psicologia poden ser diferents de les normes i regulacions generals presentades en aquesta pàgina. Per a més informació, us recomanem que contacteu amb algun dels nostres coordinadors del programa de Màster (http://www.ub.edu/ccil/?q=ca/content/preinscripci%C3%B3-i-admissi%C3%B3). La coordinadora del programa a la UAB és el Dr. Ángel J. Gallego (Angel.Gallego@uab.cat).

El CLT anima especialment la presentació de sol·licituds als estudiants interessats en el camp de la Lingüística amb una formació addicional en Filosofia i Psicologia. Els membres del CLT imparteixen els següents cursos:

 

Cursos impartits pels membres de la UAB/CLT durant l’any 2014-2015:

Advanced issues in cognitive science and linguistics (5cr)

Linguistic variation (5cr)

Foundations and Structure of Language (5cr.)

Grammar and its interfaces (5cr.)

 

Activitats addicionals:

A més del programa obligatori, el CLT ofereix freqüentment cursos intensius sobre temes actuals de la investigació lingüística, així com sèries de conferències per part de professors convidats. Podeu consultar la llista d’activitats vigents pitjant aquí.

Convidem els nostres estudiants de postgrau a participar també en diferents projectes d’investigació duts a terme en el CLT. Aquesta no és una activitat estrictament obligatòria, encara que podria ser un requisit formal si l’estudiant sol·licita beques estatals o de la Generalitat; a més, aquesta vinculació a projectes d’investigació permet adquirir més coneixements, realitzar pràctiques d’investigació que poden ser útils de cara al futur i treballar en equip. La millor manera d’aprendre a investigar és, al cap i a la fi, l’experiència.

 

© 2008 CLT Centre de Lingüística Teòrica · Disseny de Quadratí · Fet amb Xhtml i Css