Formació

Formación | Teaching

Màster en “Ciència Cognitiva i Llenguatge”

 

Index
Programa

Objectius
Com matricular-s’hi

Assumptes pràctics


Quotes d’inscripció:

La informació sobre les quotes per al curs acadèmic 2014-2015 està disponible a http://www.ub.edu/ccil/?q=ca/content/preinscripcio-i-admissio.

Beques:

Per cobrir les quotes i la manutenció, un estudiant hauria d’examinar, com a mínim, les següents opcions:

  1. Consultar les diferents beques de la universitat/ciutat d’origen, així com les de les institucions educatives del país.
  2. Sol·licitar una de les beques ofertes pel Gobierno de España, el Govern de la Generalitat, o la UAB (si voleu informar-vos sobre les convocatòries vigents, consulteu aquests webs amb freqüència). Cadascuna d’aquestes beques haurà de ser renovada cada any i per un màxim de quatre anys. Per sol·licitar una beca, es requereix que cada estudiant tingui un tutor. Les línies d’investigació de cadascun dels professors es poden consultar a les seves pàgines web, així com els projectes del CLT. D’aquesta manera, l’estudiant pot contactar directament amb la persona amb qui li interessaria de treballar. Per a més informació sobre beques: http://www.ub.edu/ccil/?q=ca/content/beques.

Assistència a estudiants:

Visita el punt de benvinguda de la UAB.

Idioma:

La majoria dels cursos del programa de Màster s’imparteixen en català, espanyol o anglès. Encara que no es requereixin coneixements previs de català per matricular-se al programa, us aconsellem de fer algun curs de català. Existeixen moltes escoles que ofereixen cursos de català a Barcelona i en molts casos els cursos són gratuïts. Un cert domini del català i l’espanyol facilitarà els aspectes socials i acadèmics de la vida dels estudiants. És per aquest motiu que es recomana a tots els estudiants aprendre els aspectes bàsics del català i l’espanyol immediatament després de la seva arribada a Barcelona.

Viure a Barcelona:

Per compensar els reptes proporcionats per l’ambient acadèmic, els nostres estudiants tindran l’oportunitat única de gaudir i passar la major part del seu temps a Barcelona, la capital de Catalunya, una de les ciutats més atractives i estimulants d’Europa. Barcelona, la segona ciutat més gran de l’Estat espanyol, posseeix una història fascinant que es remunta al segle III a.C. i és famosa a tot el món per la seva herència cultural; a més d’estar situada a la bella costa del Mediterrani.

Barcelona és una ciutat dinàmica que destaca per la quantitat i la qualitat dels seus esdeveniments socials i culturals que s’hi celebren. Aquesta característica també s’aplica a la vida acadèmica. A Barcelona, que acull un bon conjunt d’universitats importants, hi existeixen moltes possibilitats de realitzar activitats extracurriculars com la participació a conferències, seminaris i grups de lectura. Animem els estudiants de Màster a prendre part activa en aquestes activitats que eixamplaran les seves perspectives acadèmiques i els ajudaran a trobar el seu propi camí en el món acadèmic. Els nostres estudiants podran participar a nombrosos congressos i conferències que se celebren cada any a la UAB i a altres universitats catalanes.

Enllaços addicionals:

http://www.loquo.com: Una gran font d’informació per a qualsevol que busqui habitació o un pis de lloguer, articles, mobles o bicicletes de segona mà, intercanvis de llengua, etc.

http://barcelona.angloinfo.com/: Aquest lloc web proporciona molta informació pràctica respecte al trasllat a Barcelona i la vida de la ciutat. Tota la informació es troba en anglès, amb enllaços a diverses companyies i serveis, fòrums de discussió i anuncis privats.

http://www.barcelona-metropolitan.com/: Una font molt útil, si es vol saber què passa a Barcelona.

http://www.guiadelociobcn.com/: Una agenda cultura de Barcelona en espanyol en què hi trobareu informació sobre pel·lícules, música i teatre, entre moltes altres coses, a més d’informació pràctica que inclou direccions i horaris.

 

© 2008 CLT Centre de Lingüística Teòrica · Disseny de Quadratí · Fet amb Xhtml i Css